http://magazincheto.com/47-krasota-i-zdrave

Хранителен режим:
Състои се от три основни хранения с две междинни закуски. Хубаво е да се ядат топли храни, поне в началото. Храната да не е пържена и възможно с най-малко сол, защото,  както добре знаем, солта е враг на здравето и добрата физическа форма. Хубаво е да се изпива по чаша, две вода половин час преди хранене.
Ето и съществената част. Научете се да измервате количеството храна, което слагате в чинията си по следния начин:
Протеини – количество с големината на дланта;
Риба - длан и пръсти;
Зеленчуци – две пълни шепи;
Варива и паста ( за предпочитане пълнозърнеста) – една шепа с разтворени пръсти;
Плод – с големината на юмрук;
Мазнина – половин палец;
Варива, картофи, паста се консумират само на обяд, не повече от 3 пъти в седмицата.